Welcome to my world!

During the pandemic, I missed having guests at my house. Therefore, I decided to create my virtual home. You will find some of my poems here, excerpts from longer stories or plays and also a kid’s corner, which is the area for play. During any day, I will be switching between languages, German, English, and Hungarian mainly. You will find the posts here published in the language I wrote them in.

3 Kommentare zu “Welcome to my world!

  1. Kedves Alice!

    Egykori tanítványom Dániel Biczó ajánlását megköszönve, örülök hogy lehetőségem van olvasni az Ön személyes, rendkívül sokrétűségnek örvendő oldalát. Egyet kell értenem kedves barátommal, hogy Ön valóban rendelkezik a legfinomabb részletek megfigyelésének képességével és a nyílt párbeszédre való hajlammal. Jó ötletként értékelem, hogy az egyes írásaihoz külön kommentárokat fűz. Bizonyos élethelyzetek tisztább megvilágítása során a saját életéből is merit jelentőséggel bíró apró részleteket. Kívánom hogy legyen továbbra is kísérletezgető szellemiségű. Bízom benne, hogy hamarosan újra olvashatom.

    Baráti üdvözlettel:

    Friedrich

  2. Jó volt olvasni a legutóbbi 3 posztodat 🙂 Örülök hogy újra ennyire pozitívan tekintesz önmagadra, erre a blogra. Jó látni és bizony érzem a soraid mögül hogy újult energiával, egyfajta lelkesedéssel, tervekkel vágtál neki ennek az évnek, még ha bizonyos nehézségek is jelentkeznek olykor. Csak így tovább és írjál, írjál, kíváncsi vagyok a kreativitásodra!:)

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert